Ännu skönare i sängen

Av Av admin

Ja, du läste rätt. Nu handlar det om hur det kan vara skönare för dig att ligga i en säng som är bäddad med sängkläder som är tillverkade av ull. Du som redan har vanliga kläder av högkvalitativt ylle har redan märkt hur sköna de är i jämförelse med kläder av bomull eller syntetfibrer. Denna länk tar dig vidare till mer information.

En myt att det kliar

Ylle behöver faktiskt inte klia och sanningen är att det gör det sällan. Några av de mjukaste och mest eftertraktade tröjorna i världen är tillverkade av ull, vilket de säkert inte skulle vara om de var obekväma att ha på sig. Tänk dig då lyxen av att kunna få var omgiven av sängkläder som både har förmågan att andas, hålla dig varm när det är kallt i rummet, men samtidigt känns svala när det är varmt ute.

Mer utvilad

Du kommer väldigt snabbt märka att du kommer vara mer utvilad efter att du sovit i en säng som varit bäddad med naturmaterial. De är mjukare, mer följsamma och när du har dem direkt mot huden är de även i sig rogivande och avslappnande. Har du ändå svårt att somna, kan du alltid försöka räkna hur många får som klippts för att ge ullen du sover i.