Compact Living

Compact Living

Av Av admin

För många är att bo trångt en utmaning och en kostnadsfråga, alla kanske inte har råd med en stor lägenhet eller ett stort hus. För en del är Compact Living ett sätt att spara pengar när man studerar eller inte har någon stadig inkomst.

När det kommer till Compact Living så gäller det att ta tillvara på de kvadratmeterna man har i sitt boende. Bor man litet så gäller det att man optimerar den ytan till max, man får se till att skapa ytor som egentligen inte finns. Det finns många smarta lösningar och ett sängskåp är ett sätt att skapa mer yta. Fäll ner sängen när du ska sova och på morgonen så fäller du upp den och på så sätt får du golvyta att ställa annat på. Eftersom säng är viktigt och oftast tar stor plats så är sättet att gömma bort sängen i ett sängskåp det mest praktiska.

Oftast så är det förvaring som blir ett problem med Compact Living då det inte finns så mycket yta att ställa upp garderober och annat, försök att få upp så mycket som möjligt upp under tak. Det går att sätta hyllplan högt upp som det går att förvara lådor för olika saker, en stege så att du enkelt kommer åt dina saker. Det går att planera sitt lilla boende på smarta sätt. Surfa runt på olika inredningssajter och hämta inspiration, det du kanske du får göra är att minska storleken på en del produkter och tänka till en extra gång hur du ska få in det i ditt boende.