Exklusivt fredagsmys

Exklusivt fredagsmys

Av Av admin

Visst är det skönt när veckan har gått och man får landa hemma och känna lugnet. Antingen kanske man kopplar av med lite matlagning eller så har man gjort det bekvämt för sig med någon hämtmat. Oavsett så är det fantastiskt skönt att få lägga sig på soffan och lägga igen ögonen en stund. Exklusivt fredagsmys med inga måsten alls utan bara kan koppla av.

Skönt i favoritsoffan

Självklart så har man en fantastiskt skön soffa att luta omkull sig i. Är det höst eller vinter så är det skönt med något som värmer där man ligger. Sköna bomullsfiltar är något som ska finnas i varje soffa, gärna fler än en. Att kunna vira in sig i något varmt och skönt när man lagt sig ner för att se på sitt favoritprogram på TV. En filt är oerhört praktiska att kunna ta med sig ut på altanen även en sval sommarkväll om man vill sitta ut fast kanske inte den riktiga sommarvärmen riktigt infunnit sig.

Det sköna fredagsmyset

Se till att ha ställt i ordning ostbrickan eller chipsskålarna så du inte behöver kliva upp för att fixa detta. Allt ska vara klart så fredagsmyset kan börja utan någon som helst ansträngning. Puffa upp kuddarna så du får det bekvämt och mysigt för en helkväll med något gott i glasen och något trevligt program att följa. Glöm inte att stänga av mobilen så du inte störs av någon under fredagsmyset. Du kan i alla fall ställa den på ljudlös så kan du återkomma när du så önskar.