Inreda sovrummet

Inreda sovrummet

Av Av admin

När man målat om sitt sovrum börjar det roliga, nämligen att inreda sovrummet. Visst det kan vara skoj att måla men det är först man börjar att ställa in saker som själva ommålningen kommer till sin rätt. Om du målar ditt sovrum i en speciell färg, spara den färgkoden så att du kan införskaffa inredning som passar till den färgen.

De flesta har nog sina idéer om hur ett sovrum ska vara och alla är vi ju olika så det är inget konstigt med det. Vad man däremot kan göra är att hämta inspiration från andra som redan inrett sitt sovrum. På Pinterest kan du få över 1000 inredningsidéer och tips på hur du kan inreda och fixa med ditt sovrum.

Vill du få något unikt att hänga på väggarna kan canvastavlor vara en bra idé, välj ut dina bästa bilder och skicka in för framkallning på canvastavlor som gör bilden rättvisa och helt unik i sitt slag. Du får en varmare och mer levande bild än om du förstorar och framkalla på ett vanligt fotopapper.

Passa även på att byta till moderna snygga gardiner som gör att sovrummet får en helt ny look. Gardiner kan användas för att stänga ljuset ute och för att få en varmare känsla i sovrummet. Ska du använda dig av ljusa gardiner så fungerar det med att sätta in mörkläggande rullgardiner som håller ljuset ute om natten.

Något varje sovrum bör ha är en matta vid sängkanten, eller två om man delar sängen med någon. På så sätt slipper man sätta ned fötterna på ett kallt golv på morgonen. Detta blir speciellt skönt under vintern. Vill man ta detta till nästa nivå kan man istället överväga att lägga in en heltäckningsmatta. Då behöver man aldrig sätta fötterna på golvet förrän man lämnat sovrummet fullt påklädd.

Det är också värt att tala om belysning när det gäller sovrummet. En bra belysning i sovrummet ska kunna hantera alla möjliga situationer. Det ska gå att få tillräckligt med ljus för att städa ordentligt, och även när man gräver runt bland alla kläder. Sedan ska den även kunna användas för att sätta stämningen lite extra för alla de intima tillfällen man kan finna sig i.