Prydnadskuddarnas vara eller inte vara

Prydnadskuddarnas vara eller inte vara

Av Av admin

Den som slagit upp en inredningstidning de senaste åren kan inte ha undgått att märka av en väldigt tydlig trend: det finns prydnadskuddar överallt. Att de ser snygga ut på bild är tveklöst, men är det verkligen värt att investera i sådana och ha i hemmet? Det ska vi försöka reda ut i den här artikeln. Att äga prydnadskuddar och inreda med dem kräver nämligen visst jobb.

De är dekorativa

Den stora fördelen med prydnadskuddar är att om de är noga utvalda och snyggt arrangerade kan de verkligen lyfta ett rum. Välj något vacket här och placera dem i din soffa eller i din säng så kommer det visuella intrycket av ditt hem kraftigt förbättras. De kommer i många olika färger och mönster och det blir nästan bäst om du matchar många olika varianter för att skapa en helhet.

De är opraktiska

Det som ska sägas om prydnadskuddar är att de inte fyller någon praktisk funktion. De är bara avsedda att vara snygga. Nackdelen med det är att de också bara är dekorativa i en möbel när den inte används. i det ögonblick någon sätter sig i en soffa eller lägger sig i en säng blir prydnadskuddarna opraktiska och riskerar att hamna på golvet på ett sätt som skapar en oordnad känsla.